Radoi nu s-a prezentat la probele scrise. Progresul umanitatii cere unui antrenor de fotbal sa aiba BAC-ul luat

07 Iul 2015
Radoi nu s-a prezentat la probele scrise. Progresul umanitatii cere unui antrenor de fotbal sa aiba BAC-ul luat
Mirel Radoi,tanarul antrenor al Stelei, ar fi trebuit sa dea bac-ul, dar fiind in cantonament cu Steaua nu s-a prezentat la probele scrise.

Totusi, el a dat la inceputul lunii probele de competente unde a obtinut calificative foarte bune. Astfel, la Limba Romana comisia de specialitate i-a acordat calificativul de utilizator experimentat. Acelasi calificativ l-a obtinut si la competente digitale.Cat despre limba engleza aprecierile comisiei au fost B1-B1-B2-B2-B2.

Radoi a urmat cursurile Colegiului UCECOM”Spiru Haret” la frecventa redusa si specializarea tehnician in activitati economice. Probabil ca antrenorul Stelei isi va da si probele scrise in sesiunea de toamna.

Numit de Becali sa conduca echipa campioana, Radoi a avut probleme deoarece nu are licenta PRO, o diploma care certifica competentele in aceasta meserie. Principalul impediment l-a constituit ,in acest caz, lipsa diplomei de bacalaureat pe care, deocamdata, acesta nu o are in palmares.

Evolutia cunoasterii umane ca si progresul accelerat al omenirii in general a dus inevitabil la situatia in care pana si antrenorii de fotbal trebuie sa aiba bac-ul luat.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră