Adversari facili pentru Romania in grupa de calificare la Cupa Mondiala

25 Iul 2015
Adversari facili pentru Romania in grupa de calificare la Cupa Mondiala
Astazi, la Sankt Petersburg, a avut loc tragerea la sorti pentru Cupa Mondiala de fotbal care va avea loc in 2018 in Rusia. Romania a fost repartizata in Grupa F, alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazakhstan. Adversarii tricolorilor nu sunt deloc de speriat avand in vederea ca nici unul nu are in spate un campionat puternic sau echipe cu prezente constante in fazele superioare ale cupelor europene.

Ce ii poate speria pe oficiali romani sunt distantele foarte mari pe care le vor avea de parcurs. Deplasarile in Armenia si Kazakhstan au fost mereu chinuitoare. Muntenegru reprezinta un adversar imprevizibil, in vreme ce Danemarca si Polonia sunt doua echipe cu care Romania se poate lupta de la egal la egal.

Anghel Iordanescu nu are amintiri tocmai placute cu reprezentativa Armenia. Echipa nationala a tarii aflata pe partea cealalta a Marii Negre a fost cea care l-a demis pe "General" la sfarsitul lui 2004, dupa o remiza rusinoasa la Erevan, scor 1-1. La acea vreme, Iordanescu nu a putut conta pe Adrian Mutu, suspendat dupa ce a fost prins ca se droga.

Alte stiri din Sport

Ultima oră