Pique si Shaqira si-au luat casa de cinci milioane de euro. Ghinionul lor: il au ca vecin pe galagiosul Neymar

21 Iul 2015
Pique si Shaqira si-au luat casa de cinci milioane de euro. Ghinionul lor: il au ca vecin pe galagiosul Neymar
In sfarsit, fanii Barcelonei rasufla usurati:Pique si columbianca lui nevasta, Shaqira, si-au gasit casa in Barcelona.Bietii de ei s-au chinuit vreo doi ani stand in tot felul de vile somptuoase situate in suburbiile orasului.

O vreme au stat ,cu chirie, in casa inotatorului David Meca in Bellatera, un orasel de langa capitala Cataloniei apoi s-au mutat la Esplugues dar pe Gerard il deranja ca e ceva distanta pana la stadion.

Iata insa ca l-a lovit norocul si a gasit o vila sic situata chiar pe Avenida Pearsons, zona cu fite si miliardari din apropierea Camp Nou.

De fapt , Pique gasise aceasta casa inca de anul trecut dar o refuzase din cauza pretului:11 milioane de euro. Proprietarul nu a vrut sa i-o dea mai ieftin  si zgarcitul fundas central preferase sa faca o chinuitoare naveta cu un Rolls Royce decat sa dea atatia bani.

Si-ar fi permis Pique o asemenea suma?El castiga la Barcelona 5,8 milioane de euro pe sezon si are o avere de circa 30 de milioane de euro. Nevasta-sa, columbianca strangatoare ,are o avere de 220 milioane de dolari dar ,ce-i drept, are si mai multi ani in campul muncii. Shaqira are frumoasa varsta de 38 de primaveri pe cand inaltul fundas barcelonez de-abia a ajuns la 28.


Iata insa ca norocul locativ s-a reintors la Pique si proprietarul vilei din Avenida Pearsons a mai lasat din pret ,s-a mai tocmit cu Pique si a mai lasat inca o data pana cand au ajuns la modesta suma de 5 milioane dec euro.

Asa ca Pique a decis sa se mute aici,vila are trei etaje, 1000 de metri patrati(locuibili) si este inconjurata de o gradina imensa. Si mai e si la doi pasi de Camp Nou acolo unde Messi da goluri iar Pique o saluta pe Shaqira din tribune.

Pare o alegere perfecta desi se intrevede un mic neajuns : tot pe aceiasi 'Avenida” , in apropriere, se va muta si Neymar. E de asteptat ca la miezul noptii , brazilianul sa danseze samba cu fetele Cataloniei in sunetul mirific al masinilor ambalate la maximum. N-ar fi cine stie ce, dar bietul Pique are copii mici. Iar dimineata, nevasta trebuie sa plece la munca.

Grea e viata de fotbalist... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră