Perez vrea sa castige timp si-l lauda pe Ronaldo

23 Iul 2015
Perez vrea sa castige timp si-l lauda pe Ronaldo
Alertat de zvonurile care-l dadeau pe Cristiano Ronaldo extrem de suparat pe noul antrenor al Realului, Rafa Benitez, Florentino Perez a tinut neaparat sa stea de vorba cu starul portughez. Seful Realului l-a asigurat pe Ronaldo ca el este cel mai imporatnt jucator al echipei si ca este nevoie de el in proiectul de relansare al ambitiilor Realului in confruntarea cu marile echipe ale Europei.

Cam asa a sunat stirea care a fost livrata catre presa de catre oficialii madrileni, dar putin mai cred in aceasta varianta roz a relatiei dintre portughez si club.

Toata lumea stie ca Bale este slabiciunea autoritarului presedinte al Realului si ca vede in galez adevarata cheie a revenirii clubului din Madrid.

Optica lui este preluata si de Benitez care vede o abordare mai pragmatica a stilului de joc si mai putina atentie pe ambitiile lui Cristiano-cel mai bun golgheter, Balonul de Aur etc.

Acest lucru il stie si Ronaldo iar impresarul lui a tatonat mai multe echipe interesate dar, deocamdata, Perez si l-ar mai dori pe acesta macar un sezon pentru a vedea cum merge experimentul Bale. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră