Pe Mourinho l-a enervat o femeie. Chiar medicul lui Chelsea

12 Aug 2015
Pe Mourinho l-a enervat o femeie. Chiar medicul lui Chelsea
Medicul echipei Chelsea, Eva Caneiro, este acuzat de Mourinho ca a intervenit, fara motiv, intr-un moment al meciului cu Swansea, acordandu-i ingrijiri medicale lui Hazard.

Acesta, in urma unei faze de joc, a ramas intins pe gazon iar echipa medicala a lui Chelsea a intervenit scotand jucatorul de pe teren. Cum Chesea evolua in 10 oameni-portarul Courtois fusese eliminat-, Mourinho considera ca acest lucru  a pus echipa intr-o situatie de pericol deoarece pe teren ramasesera doar 8 jucatori.

Dar el ignora un lucru:interventia echipei medicale a fost solicitata de arbitru. Iar regulamentul obliga echipa medicala sa acorde ingrijiri daca li se solicita acest lucru.

In realitate,chiar daca Eden a fost scos pe tusa, Swansea nu a realizat vreo faza periculoasa de joc dar reactia portughezului poate fi explicata si prin faptul ca Chelsea nu a obtinut decat un punct in acest meci disputat acasa.

Si probabil ca supararea e atat de mare ca portughezul i-a interzis Evei sa mai stea pe banca tehnica, sa asiste la antrenamente si nici sa mai intre in hotelul jucatorilor.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră