Nadal a fost spulberat de Djokovici.Jucatorul sârb merge în semifinale la Roland Garros

03 Iun 2015
Nadal a fost spulberat de Djokovici.Jucatorul sârb merge în semifinale la Roland Garros
Novak Djokovici l-a spulberat pe Rafael Nadal in sferturile de finala de la Roland Garros castigand meciul in trei seturi:7-5,6-3,6-1.Chiar daca in primul set,desi Djokovici avea 4-0 iar Nadal l-a egalat la 4,cei care au vazut meciul si-au dat seama ca nu s-a pus nicio clipa problema castigatorului.Mai exact si mai mobil pe terenul de joc , Djokovici a fost imbatabil in fata unui Nadal, e de precizat, aflat intr-o zi mai putin fasta si fara solutii in fata unui adversar mult mai motivat.

E , intr-un fel, un final al dominatiei jucatorului spaniol, detinator al unui record incredibil:9 trofee in 11 participari la Roland Garros.Nadal participa la turneul francez din 2004 si doar in 2009 a mai ratat finala fiind eliminat in sferturi de Robin Soderling.

Novak Djokovici va incerca, in acest an , sa castige Roland Garros,singurul turneu de Grand Slam care-i lipseste din palmares. In semifinale se va intalni cu invingatorul meciului dintre Andy Murray si David Ferrer . In cealalta semifinala se vor intalni Wilfried Tsonga si Stan Wawrinka.

Rafael Nadal Novak Djokovic Roland Garros 2015 Highlights - VIDEO


Alte stiri din Sport

Ultima oră