Mourinho vine la Manchester United. Cu autobuzul...

22 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Mourinho vine la Manchester United. Cu autobuzul...

Manchester United a căştigat Cupa Angliei dupa ce a învins în finală pe nevoiaşii de la Crystal Palace de-abia dupa prelungiri. Un 2-1 chinuit şi la un moment dat se profila o surpriză pentru că la 1-1 United a rămas in 10 oameni.

În ciuda acestui trofeu-care nu mai are strălucirea de altădată- Louis Van Gaal, antrenorul lui United,spune presa, va fi demis. United a ratat calificarea în Liga Campionilor şi va trebui să evolueze în mai ştearsa Cupă UEFA.

Olandezul va fi înlocuit de Mourinho portughezul demis la sfârşitul anului trecut de la Chelsea. Mutarea iscă multe controverse şi unii spun că stilul portughezului-apărare ermetică şi conservarea cu orice preţ a rezultatului- nu se potriveşte cu imaginea lui United ,o echipă care atacă spectaculos şi nu refuză confruntarea de pe teren.

E de asteptat ca Mou să aduca”autobuzul”-apărare aglomerată plus joc distructiv-şi multe glorii din epoca de aur a clubului condamnă acest lucru. Se spune că şi Alex Fergusson,legendarul manager al lui United nu este prea încântat de această mutare el insistand,într-o vreme , pentru aducerea argentinianului Pochettino de la Totenham.

Dar pe Old Trafford există o asemenea foame de trofee-Premier League şi Liga Campionilor-iar criza pare fără sfarsit că nici nu mai contează cum va juca echipa. Numai să câştige...

Alte stiri din Sport

Ultima oră