Michael Jordan a refuzat un contract de 100 de milioane de dolari

01 Mai 2020 | scris de A.A.
Michael Jordan a refuzat un contract de 100 de milioane de dolari

Superstarul NBA, Michael Jordan, chiar dacă s-a retras din lumea sportului de mulți ani, rămâne o emblemă a sportului și în afara terenului de baschet.

Fostul jucător al echipei Chicago Bulls este foarte atent la imaginea sa și alege cu grijă evenimentele la care participă sau brandurile cu care își asociază imaginea, precizează CNN.

David Falk, fostul lui agent, a povestit într-un interviu despre un eveniment ce s-a petrecut acum câțiva ani când legendei NBA i s-a oferit o sumă impresionantă de bani, 100 milioande de dolari pentru a participa la un eveniment. El trebuia doar să ia parte la ceremonia care dura două ore prin care se anunța o campanie.

”I-am adus un contract de 100 de milioane de dolari. Nu trebuia să facă nimic altceva decât să-și asocieze imaginea și să participe la o ceremonie care dura două ore. A refuzat-o fără să stea pe gânduri. Dumnezeu l-a binecuvântat! A avut un succes enorm și astfel își permite să facă doar ce vrea el. Poate să refuze orice contract, orice înțelegere. Îl admir foarte mult pentru atitudinea lui. Este extraordinat de selectiv în ceea ce privește imaginea sa.”, a precizat Falk fără să dea amănunte legate de contract.

Jordan a reapărut în lumina reflectoarelor odată cu lansarea documentarului despre viața sa ”The last dance”. Premiera a avut loc pe 19 aprilie și face parte dintr-o mini-serie de 2 episoade.

Chicago Bulls avându-l căpitan pe Jordan a devenit cea mai puternică achipă din lume și a scris istoria bachetului în perioada anilor 90.

Alte stiri din Sport

Ultima oră