Messi a debutat intr-un meci cu Ungaria. A fost eliminat dupa un minut

21 Iun 2015
Messi a debutat intr-un meci cu Ungaria. A fost eliminat dupa un minut
Aseara, la Copa America, Messi a jucat meciul nr.100 in tricoul Argentinei. Argentinienii au castigar cu 1-0 si s-au calificat ,de pe primul loc al grupei, in faza superioara a competitiei.

Aceasta borna a carierei lui Messi, 100 de jocuri la nationala, ofera prilejul pentru o remomorare a debutului sau, extrem de insolit. Intr-un meci amical disputat la Budapesta, cu Ungaria,in august 2005, antrenorul nationalei, Jose Pekerman( la competia din Chile conduce selectionata Columbiei), l-a introdus pe tanarul jucator al Barcelonei, in minutul 63, in locul lui Lopez.

Messi a primit imediat mingea , l-a depasit ,in dribling, pe Vanczak dar ungurul l-a oprit tinandu-l de tricou. Aflat in alergare, Messi l-a lovit pe Vanczak cu cotul pe fata(argentinianul a declarat, apoi, ca l-a lovit din alergare, neintentionat).

Jucatorul maghiar a cazut iar arbitrul i-a dat lui Messi caronas rosu, la doar un minut dupa ce acesta intrase pe teren. Vanczak a luat galben iar Argentina a primit lovitura libera din preajma careului( a si castigat meciul cu 2-1) .Messi a fost trimis de Pekerman in vestiar. Implinise 18 ani doar de o luna. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră