Meciurile de fotbal din Premier League vor fi difuzate în regim de drive-in

20 Mai 2020 | scris de A.A.
Meciurile de fotbal din Premier League vor fi difuzate în regim de drive-in

În condițiile în care toate meciurile de fotbal din Premier League vor fi jucate în absența spectatorilor, o veste bună vine din partea companiei de evenimente 4TheFans. Aceasta va organiza difuzarea meciurilor în regim de drive-in, precizează Evening Standard.

Marile campionate ale lumii încep să reia meciurile pe teren, dar fără a permite participarea fanilor așa cum s-a întâmplat și în campionatul german Bundesliga ce a fost reluat încă din weekendul trecut. Echipele din Premier League au participat la primele cursuri de instruire în menținerea distanțării fizice a jucătorilor, în pregătirea reluarii evenimentelor din luna iunie.

Pentru a replica sentimentele trăite de fani pe stadioane, o firmă va organiza difuzarea meciurile în regim de cinematograf drive-in. Se vor amplasa ecrane gigant în întreg Regatul Unit, iar suporterii vor putea să se bucure de spectacol din confortul propriilor autovehicule, putând avea astfel o interacțiune minimă între ei.

Fotbalul în regim de drive-in va fi adus în mare majoritate a orașelor: Londra, Manchester, Liverpool, Birmingham, Newcastle, Brighton, Wolverhampton și multe altele. Prețul biletelor va începe de la 10 lire, iar un procent din încasări va fi donat sistemului public medical pentru a sprijini cadrele medicale din prima linie.

Fanii vor avea posibilitatea să comande băuturi răcoritoare ce le vor fi livrate direct în mașină, respectând regulile de distanțare, iar cei care vor părăsi încăperea vehiculului fără o justificare va fi amendat.

Directorul 4TheFans, James Hamilton, a fost încântat să prezintă cea mai mare veste a sezonului, reîntoarcerea competițiilor sportive atât de mult așteptată de fani.

”Toate cluburile, toate vedetele meciurilor, golurile lor incredibile și bucuria imensă a fanilor va putea fi împărtășită din nou în fiecare săptămână. Până cânt vom putea să ne întoarcem pe terasele noastre favorite să urmărim meciurile, fotbalul drive-in va fi cea mai bună obțiune în a împărtăși bucuria între suporteri”, declară Hamilton.

Alte stiri din Sport

Ultima oră