DESENE ANIMATE. Liga 1: meci a fost ABANDONAT la jumatate, din cauza terenului bocna

18 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
DESENE ANIMATE. Liga 1: meci a fost ABANDONAT la jumatate, din cauza terenului bocna

 

Bâlci mare, duminica seara în Liga 1. Meciul ASA Tg Mures – Pandurii a fost intrerupt la pauza, intrucat una dintre echipe a refuzat sa reintre pe teren.

Astfel, jucatorii formatiei Pandurii au refuzat sa mai joace si sa intre pe teren la pauza. Primii care au pornit „revolta” au fost Sanmartean si Pleasca care au refuzat sa intre; chiar daca antrenorul Grigoras ar fi vrut sa ii inlocuiasca, nu ar fi avut cu cine – pe banca el nu avea decat doua rezerve, dintre care una de portar.

La pauza, fotbaliştii lui Grigoraş au refuzat să iasă pe terenul impracticabil şi să joace în repriza secundă. Se spune ca fotbaliştii au purtat discuţii pe tunel cu arbitrul Marius Avram căruia i s-a strigat "Joacă tu!".

"Centralul" nu a cedat, a ieşit, în cele din urmă, pe gazon, a pus mingea la centru şi a comunicat că fotbaliştii lui Grigoraş au la dispoziţie trei minute pentru a ieşi de la vestiare. Acest lucru nu s-a petrecut, iar partida a fost întreruptă la 2-0 pentru ASA Târgu Mureş.

Pentru cine a vazut prima repriza a meciului, partida a parut intr-adevar hilara. Se aluneca permanent, iar jucatorii aveau probleme mari pentru a controla mingea.

Conform regulamentului arbitrul este cel care decide daca terenul este sau nu bun de joc.

Alte stiri din Sport

Ultima oră