Mărturia incredibilă a unui mare campion: “Sportul m-a ajutat să nu mă pierd ca om”!

28 Mai 2015
Mărturia incredibilă a unui mare campion: “Sportul m-a ajutat să nu mă pierd ca om”!
Smart Atletic, Federatia Romana de Traitlon si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman vor organiza la 19 iulie Herbalife Brasov Triathlon 2015, eveniment la care sunt asteptati 500 de sportivi si peste 10.000 de spectatori.

„Este o competiție cu un caracter unic printre concursurile de triatlon din România și țările învecinate, atât prin gradul de dificultate al traseului, cât și prin frumusețea acestuia. Participanții vor urma un traseu spectaculos, care pornește de la lacul Codlea, trece prin Poiana Brașov și se termină în Piața Sfatului din Braşov. Anul acesta avem alături de noi un nou sponsor, compania internațională de nutriție Herbalife România, în calitate de partener principal“, a declarat Vlad Stoica, președintele Smart Atletic.

Triatlonul va avea loc duminică 19 iulie, în orașul Brașov și va presupune parcurgerea succesivă a trei probe – înot, bicicletă și alergare. Vor exista două tipuri de distanțe: Distanța Olimpică (1,5 km înot, 47 km bicicletă, 8 km alergare) și Distanța Sprint (500 m înot, 27 km bicicletă, 4 km alergare). Concurenții se pot înscrie la categoria Individual sau Ștafetă, pentru ambele tipuri de distanțe. Probele de alergare și de ciclism se vor desfășura pe asfalt, iar proba de înot în lacul Codlea. Înscrierile se pot face până pe 12 iunie.

Ciprian Balanescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon, este cea mai importanta figura ce va participa la evenimentul ce va avea finish-ul in Piata Sfatului din Brasov. „Pe mine personal sportul m-a ajutat să nu mă pierd ca om. Iar mesajul important pe care doresc să îl transmit tinerilor și nu numai este să facă din mișcarea în aer liber o “tradiție” și să accepte tot mai des provocarea de a se întrece pe ei înșiși cu fiecare concurs la care se înscriu! De accea, mă bucur să fiu alături de Asociația Smart Atletic și să particip la triatlonul din iulie, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România. Sper să fie alături de mine la start tot mai mulți concurenți”, a declarat Ciprian Bălănescu.

Triatlonul de la Brasov va avea un concept fresh, cu o serie de activități și invitați speciali, care se alătură inițiativei pentru a promova importanța mișcării pentru sănătate. Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2011 și 2013, a acceptat provocarea triatlonului și va organiza chiar în ziua evenimentului o sesiune specială de antrenament și fitness pentru cei prezenți în Piața Sfatului din Brașov. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră