Manchester City îi oferă lui Messi 1 milion de euro pe săptămână

01 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Manchester City îi oferă lui Messi 1 milion de euro pe săptămână


Negocierile argentinianului cu Barcelona au intrat în impas,probabil neînşelegeri financiare,dar City vede acest blocaj ca o oportunitate,scrie The Sun .Dincolo de plusul senzationalist al ştirii date de tabloidul britanic trebuie remarcat că Barcelona nu prea este inspirata în negocierea cu vedetele sale vânate tot mai insistent de cluburi cu forţă financiară.

City îl vrea pe Messi iar Guardiola ştie că poate face o echipă de succes înca din primul an daca îl are pe argentinian. De aceea şi oferta e pe măsura:un milion de euro pe săptămâna. Exact cât promisese Barcelona pentru noul contract dar acum pare că are reţineri.

 

Barcelona mai are probleme de acest gen şi cu Neymar care tot amâna semnarea prelungirii contractului. Şi brazilianul este asaltat de oferte fabuloase la fel cum se întamplă si cu Luis Suarez.

Probabil că Barcelona asteaptă să vada cum se termină acest sezon. Daca va câştiga UCL va scoate banii pentru a contracara ofertele”ostile” venite de afară. Un esec va oferi şanse cluburilor care vor să-i transfere pe cei trei magicieni din atac.

Alte stiri din Sport

Ultima oră