Man. United vs Man. City, în direct, duminică de la ora 16:00, pe Eurosport

24 Oct 2015
Man. United vs Man. City, în direct, duminică de la ora 16:00, pe Eurosport
Derby-ul etapei cu numărul 10 din Premier League are loc duminică de la ora 16.00

După o perioadă mai slabă pentru cei de la United, acesta pare a fi din nou un sezon în care echipele din Manchester să intre în luptă directă pentru titlul din Premier League.

City a început în forță și ocupă prima poziție după primele 9 etape (21 de puncte) în timp ce United este pe 3, la doar două puncte distanță. Arsenal, tot 19 puncte, s-a intercalat între cele două rivale locale.

Oaspeții au avut un start lansat, cu 5 victorii în primele 5 etape, pentru ca apoi să vină înfrângerile cu West Ham și Tottenham. Erau momentele în care chiar United a preluat prima poziție în ierarhia din Anglia. Manuel Pellegrini a reușit apoi să readucă echipa pe linia câștigătoare, urmând succesele cu Newcastle și Bournemouth. De partea cealaltă, cu excepția primelor 30 de minute de pe Emirates (când au încasat 3 goluri), United a jucat foarte bine în ultimele 5 runde. Au fost 4 victorii plus eșecul cu Arsenal, formație alături de care ocupă prima poziție în clasamentul formei de moment.

În cele 4 meciuri jucate pe Old Trafford, formația pregătită de Louis van Gaal a cedat doar două puncte, în remiza albă cu Newcastle. Dar nici City nu stă rău atunci când vine vorba despre confruntările jucate pe terenuri străine: în afara partidei pierdute pe White Hart Lane, ”cetățenii” au plecat cu toate punctele din deplasările cu West Brom, Everton și Palace.

Live din Premier League pe Eurosport, etapa 10:

Sunderland vs. Newcastle, duminică de la 13.45
Man. United vs Man. City, duminică de la 16.00
Liverpool vs Southampton, duminică de la 18.00
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră