Un fost mare fotbalist al Stelei s-a sinucis. A castigat Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei

12 Noi 2015
Un fost mare fotbalist al Stelei s-a sinucis. A castigat Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei
Fostul fotbalist  Lucian Balan s-a sinucis astazi laB aia mare dupa ce a luat o supradoza de medicamente. Avea 56 de ani.

In 1986 a facut parte din echipa Steaua care a castigat Cupa Campionilor uropeni. A jucat chiar finala cu Barcelona(romanii au invins la penaltiuri) si a fost inlocuit in min.75 cu Iordanescu

. Totodata a fost titular si in meciul pentru Supercupa Europei, meci castigat de Steaua cu 1-0 in fata celor de la Dinamo Kiev.

La finala CCE din 1989 a fost doar rezerva(AC Milan a invins Steaua cu 4-0).

Are 4 titluri de campion national, toate titlurile find obtinute cu Steaua. A mai jucat in prima liga la FC Baia. In strainatate,dupa Revolutie, a mai  evoluat in Belgia(Berschot Antwerp) si Spania(Real Murcia).

Un palmares de invidiat pentru un fotbalist roman, un final care intristeaza pe toata lumea.

"A fost colegul meu de cameră.Jocurile de noroc erau viciul lui și lumea i-a întors spatele.Mulți au încercat să îl ajute, precum Marcel Pușcaș și Victor Pițurcă, dar nu a fost suficient.
El stătea cu mama lui și nu mai avea casă. Merita ca cineva să îi dea o garsonieră în București și ceva de muncă", a declarat Helmuth Duckadam la DigiSport, scrie gsp.ro.


 

Alte stiri din Sport

Ultima oră