Lovitură de teatru. Pedro pleacă la Chelsea

19 Aug 2015
Lovitură de teatru. Pedro pleacă la Chelsea
Telenovela Pedro ia o intorsatura neasteptata: jucatorul catalan va merge la Chelsea. In timp ce Manchester negocia la sange pentru fiecare euro ignorand clauza de reziliere de 30 milioane de euro iar cei de City  discutau fara convingere deoarece ii interesa De Bruyne de la Wolsburg, in culise Chelsea a facut o oferta concreta si pare ca a obtinut acordul clubului catalan.(De Bruyne ramane la Wolsburg si a semnat un precontract cu Bayern-iar City a ratat astfel doua transferuri de marca).

Dupa meciul cu City, Mourinho si-a dat seama ca are nevoie de inca un jucator tehnic si de viteza asa ca Pedro I s-a parut solutia ideala. Chelsea isi manifestase mai de mult interesul pentru jucatorul catalan dar practic oferta concreta a venit luni dimineata.

De asemenea, Fabregas l-a sunat pe Pedro si i-a explicar care ar fi avantajele de a veni sub comanda lui Mourinho. Si-asa , extrema Barcelonei avea ceva dubii legate de comportamentul lui Van Gaal-vezi cazurile Victor Valdes, Di Maria- iar Pedro se temea de o reactie asemanatoare.

Evident ca in decizia finala a cantarit mult faptul ca Fabregas este bun prieten cu Pedro de pe vremea cand jucau impreuna la Barcelona.

Chelsea va plati 28 de milioane de euro plus doua milioane in varianta obtinerii unor performante. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră