Ofertă de Champions League: Seminţe gratis pentru cine vine în seara asta La Partid

29 Iul 2015
Ofertă de Champions League: Seminţe gratis pentru cine vine în seara asta La Partid
Carciuma “La Partid” din Lehliu Gara, situata foarte aproape de gara din Lehliu Gara, le-a pregatit clientilor sai fideli o surpriza de proportii. O adevarata oferta de Champions League. Pentru orice carciumari, un meci de fotbal al echipei nationale sau al Stelei inseamna incasari uriase. Se pun imagini pe un ecran urias, se da sonorul la maximum si se toarna bere fara limita.

“La Partid” a facut un pas inainte. Profitand de faptul ca partida din aceasta seara, dintre Steaua Bucuresti si Partizan Belgrad, se va desfasura cu portile inchise, celebra carciuma lehliana isi atrage clientii cu o oferta de nerefuzat. “Semintele sunt pregatite, berea e la rece, proiectorul functioneaza. Voi tineti cu Steaua, noi tinem semintele!!!! Hai Steaua”, scrie pe contul de Facebook al localului din Lehliu Gara.

Localitatea din inima Baraganului l-a dat fotbalului romanesc pe Valentin Lemnaru, jucator care in vara anului trecut s-a transferat chiar la Steaua Bucuresti. Concitadinii atacantului vor avea parte de seminte moca daca vor vedea meciul echipei lor favorite in cea mai vestita carciuma din oras, La Partid. Iar distractia nu se opreste aici. In week-end sunt programate Zilele Orasului Lehliu Gara, ocazie cu care nume mari din showbiz precum Dorian Popa, Nicole Cherry, Andreea Antonescu sau Vali Vijelie vor concerta pe scena amenajata pe stadionul din localitate.


Alte stiri din Sport

Ultima oră