Judoka Andreea Chițu, AUR la Baku 2015! "Sunt fericită că imnul României a fost intonat pentru mine"

25 Iun 2015
Judoka Andreea Chițu, AUR la Baku 2015!
Judoka Andreea Chițu a fost medaliată cu aur la categoria 52 kg, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan). Judoka a precizat că a fost un mic test înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

''Baku a fost un mic test înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio, dar sunt conștientă că acolo va fi mult mai greu. Mai am multe de îmbunătățit, pentru că tot timpul sunt lucruri de îndreptat, dar sper să reușesc până la Rio, pentru că nimic nu se compară cu Jocurile Olimpice. Trebuie să recunosc, însă, că și la Jocurile Europene am simțit spiritul olimpic. Mai ales satul olimpic mi-a adus puțin aminte de Londra'', a declarat Chițu, citată de site-ul Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

''A fost o competiție dificilă, deoarece pentru noi Jocurile Europene au coincis cu Campionatul European, dar aș putea spune că și bucuria de a fi cucerit medalia de aur la Baku este dublă. Fiecare meci este greu în felul lui, dar finala este întotdeauna mai dificilă din cauza mizei. În lupta pentru aur de la Baku am avut o adversară destul de puternică și înaltă, iar în astfel de cazuri este mai dificil să punctezi. De aceea am abordat meciul mai mult tactic, am mers la penalizări și am reușit să înving. Mă bucur că am obținut aurul și sunt fericită că imnul României a fost intonat pentru mine'', a mai spus Andreea Chițu.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră