Ipoteza: justitia franceza l-ar putea opri pe Benzema sa se intoarca la Real Madrid

05 Noi 2015
Ipoteza: justitia franceza l-ar putea opri pe Benzema sa se intoarca la Real Madrid

Relatari contradictorii in presa spanioladespe cazul Benzema: francezul a fost dus la tribunal si desi presa speculeaza ca el si-a recunoscui implicarea in cazul Valbuena, avocatul sau dezminte.

Presa scrie insa ca ,oficial, jucatorul francez a fost acuzat de conspiratie si inselatorie. Dupa o noapte petrecuta in arestul poltiei el a fost dus la tribunal unde un judecator va trebui sa clarifice statul sau juridic.Se pare ca el va fi eliberat sub control judiciar urmand ca procesul ce va urma sa stabileasca daca este sau nu vinovat. In aceasta ultima varianta , infractiunile de care este acuzat sunt pedepsite cu 5 ani inchisoare.

Totodata se discuta daca i se va ridica pasaportul, ipoteza dezastruoasa pentru jucatorul care,in principiu, trebuie sa se intoarca in Spania, la Real Madrid.Asa ca,vedeta clubului madrilen risca sa-si incheie cariera de pe acum ca sa nu mai vorbim de ipoteza  in care ar trebui sa intre la inchisoare.

Mai trebuie spus ca totul a pornit de la reclamatia fotbalistului francez Valbuena care a sustinut ca se incearca santajarea lui cu niste fotografii erotice-el si iubita lui in ipostaze mai fierbinti-ce i-au fost sustrase de pe telefonul mobil.

In acest caz, acum o luna a fost arestat pentru 24 de ore fotbalistul Cisse dar nimeni nu se gandea ca in aceasta poveste este implicat si starul lui Real Madrid. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră