Tricolorii, făcuţi „disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei”.

10 Iul 2016 | scris de Sorin Anghel
Tricolorii, făcuţi „disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei”.


EURO 2016 s-a încheiat duminică seară cu victoria Portugaliei, ţară ce a învins în finală Franţa, echipa ce a deschis întrecerea din Hexagon prin meciul câştigat cu 2-1 în faţa României. La puţin timp după ce Cristiano Ronaldo a ridicat deasupra capului trofeul, Alex Iordănescu, fiul fostului selecţioner al „naţionalei” noastre, s-a apucat de „cugetat” pe Instagram.


“ce paradox.. jucător cu milioane de euro în conturi şi zeci de trofee câştigate plânge că un copil în urmă unei accidentări stupide în finală campionatului european în timp ce practicanţii noştrii de fotbal de abia aşteptau să iasă de la euro să ajungă prin barurile autohtone, disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei ,nişte frustraţi ,fără caracter şi atitudine care n'au realizat nimic şi întinzându'le D-zeu o mâna ,au 'reuşit' să se ridice la un nivel mediocru de unde se cred mari fotbalişti..”, este mesajul redat, litera cu litera, virgula cu virgula, pentru păstrarea autenticităţii, de către odrasla Generalului în mediul online.


În acest moment, Anghel Iordănescu ocupă funcţia de director tehnic al FRF. În mod normal, Răzvan Burleanu, dar şi componenţii echipei naţionale, trebuie să îi ceară fostului selecţioner să-şi prezinte scuze în numele fiului sau. În alte părţi, unde se discuta despre fotbal de calitate şi oameni civilizaţi, ar fi rost chiar de o demisie.

Alte stiri din Sport

Ultima oră