Inovatie la Porto. Numele unu catel va fi pe tricoul lui Casillas

14 Iul 2015
Inovatie la Porto. Numele unu catel va fi pe tricoul lui Casillas
Iker Casillas a plecat de la Real  reamintindu-le fanilor echipei din Madrid ca presedintia lui Perez genereaza multe controverse. Multi il vedeau pe Iker jucand in continuare la Real, chiar si ca portar de rezerva dar Perez l-a voit plecat pe cel care era privit si ca un simbol al echipei din ultimii 10 ani.

Casillas a plecat azi la Porto unde 200 de fani l-au asteptat la aeroport . Nu va fi o prezentare cu fast la stadion, asa cum se procedeaza de obicei cu marii jucatori, dar suporterii echipei sunt incantati de achizitia facuta.

Cu Iker a venit si sotia lui, Sara Carbonnero, care si-a dat demisia de la televiziunea unde lucreaza tocmai pentru a fi alaturi de el in aventura portugheza.

Spaniolul va purta pe tricou numarul 12. Surprinde acest lucru, de ce 12 si nu 1, numarul pe care-l purta la Real. S-a aflat ca in negocierile privind contractul ,Iker a avut si o cerinta expresa:numarul 12 pe tricou.

Si-a explicat de ce:a avut un catel pe care-l chema 12- ce vreti, gusturi de fotbalist! Iar la Porto, portarul vrea sa-si aminteasca mereu de bietul lui catel.

Concluzie:uneori, despartirea de Real te face sa vrei sa latri...
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră