Infricosatoarea drama a Serenei Williams." Nu am nevoie de un nou titlu la Wimbledon"

10 Iul 2015
Infricosatoarea drama a Serenei Williams.
La 33 de ani Serena Williams se distreaza in circuitul feminin.Nu are o adversara pe masura si atunci cand mai pierde un meci probabil ca vrea sa-si ia cateva zile libere. De mai bine de 10 ani nicio jucatoare nu a reusit sa devina ,realmente, periculoasa pentru suprematia Serenei.

Acum, la Wimbledon, a spulberat-o pe Maria Sharapova, cea care, teoretic, ar trebui sa-i fie adversara redutabila. Nici pomeneala de asa ceva. Din 20 de confruntari, Serena a castigat 18 meciuri. Din neatentia Serenei sau pur si simplu din plictiseala a mai  castigat si rusoaica doua meciuri.

Williams are 20 de titluri de Grand Slam. N-o tenteaza cine stie ce recordul lui Steffi Graf, care are 22 de trofee. Sau cele 24 de titluri obtinute obtinute de Margaret Court.

“Acum as putea pierde in finala cu Muguruza. Desigur ca nu as fi fericita dar nu ma intereseaza un nou titlul la Wimbledon.Nu am nevoie de un alt titlu la US Open.Nu am nevoie sa castig un nou titlu” a declarat Serena.

E si asta o drama: sa nu-ti mai doresti sa castigi nici macar un titlu la Wimbledon, visul oricarui jucator de tenis.

Serena va juca ,sambata, cu Garbine Muguruza finala de la Wimbledon. Iar sansa ambitioasei fete din Spania este sa gaseasca o Serena plictisita incat ar dori o senzatie tare, nu prea des intalnita in cariera: cum e cand pierzi un meci? 

Alte stiri din Sport

Ultima oră