În ce condiţii se va putea schia mâine

27 Noi 2015 | scris de Sorin Anghel
În ce condiţii se va putea schia mâine

Pe Valea Prahovei, singură pârtie unde zăpadă a fost bătută este la Azuga. Pe Sorica se poate schia în condiţii bune în partea de sus. Jos, la sosire, este o porţiune lungă de 200 de metri unde turiştii vor fi nevoiţi să îşi dea jos schiurile sau să coboare de pe placă de snowboarding. În rest, amatorii de free ride pot merge la Sinaia sau la Predeal, însă nu trebuie să îşi facă mari aşteptări. La Buşteni este încă toamnă.


În Poiana Braşov a nins cât să faci o poză în zăpadă. Despre schi în Masivul Postăvaru încă nu poate fi vorba. Evident, mâine vor fi turişti care vor merge în staţiunea braşoveană. Aceştia vor putea urca pe munte cu cele două telecabine, însă nu vor avea parte de condiţii foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.


Cele mai bune condiţii pentru schi sunt acum la Râncă, în judeţul Gorj, şi la Straja, unde mâine se va putea schia pe pârtiile Platoul Soarelui şi Constantinescu. De asemenea, în staţiunea Parîng, de lângă Petroşani, stratul de zăpadă măsoară 25 de centimetri, astfel că mâine e rost de dat cu schiurile. Singura instalaţie de transport pe cablu ce va funcţiona este telescaunul vechi, construit acum 36 de ani.

Alte stiri din Sport

Ultima oră