Tecău și Rojer au câștigat finala de dublu la Wimbledon!!!

11 Iul 2015
Tecău și Rojer au câștigat finala de dublu la Wimbledon!!!
Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a câștigat, sâmbătă, proba masculină de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce au învins în finală cuplul Jamie Murray (Marea Britanie)/John Peers (Australia), cu 7-6 (5), 6-4, 6-4, informează Agerpres.

Meciul a durat o oră şi 52 de minute.

Acesta este primul titlu de dublu masculin la un Grand Slam pentru Tecău. Horia Tecău a mai câştigat un titlu de Grand Slam, însă la dublu mixt, în 2012, la Australian Open.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au obţinut 340.000 de lire sterline (475.000 de euro) şi 2.000 de puncte ATP.

Simona Halep l-a felicitat pe Horia Tecău pe Facebook

Într-o scurtă postare pe pagina sa de Facebook, tenismena Simona Halep l-a felicitat pe Horia Tecău pentru performanţa sa de la Wimbledon.
"Champ, you did it! Felicitări, Horia!",  au fost cuvintele adresate de campioană campionului.

Premierul Victor Ponta:"O ţară întreagă este mândră de tine, Horia!"

Premierul Victor Ponta a postat, la rândul său, câteva rânduri de felicitare pentru Horia Tecău în pagina sa de Facebook.

"O veste EXCELENTĂ de la Wimbledon - Horia Tecău a câştigat turneul de la Wimbledon în proba de dublu! Sincere felicitări! O ţară întreagă este mândră de tine, Horia!", este mesajul adresat de premier, iubitor al sporturilor, campionului român la tenis.

Alte stiri din Sport

Ultima oră