Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului US Open

05 Sep 2016 | scris de Magda Marincovici
Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului US Open

Simona Halep  a dominat primul set, în care a condus cu 4-0. Carla Suarez Navarro  (28 ani, 12 WTA) a revenit și a luat două ghemuri la rând. Totuși, Simona Halep a reușit un nou break și a încheiat setul cu 6-2, în 46 de minute. 

Setul al doilea a fost mai echilibrat și cu răsturnări spectaculoase de scor. Suarez a condus cu 1-0, apoi Halep a luat două ghemuri la rând. Iberica a întors, totuși, scorul și a avut 3-2,după care tenismena noastră a avut forța să se desprindă la 5-3. A fost momentul când părea că partida se va încheia, dar Carla Suarez Navarro a cerut o pauză de urgență pentru a merge la toaletă, după care revenind, egalând la 5-5. Dar Simona construiește un nou break și termină setul cu 7-5.

Simona Halep o poate înfrunta în meciul următor pe Serena Williams, dacă americanca trece de kazaha Yaroslava Shvedova (nr 52 WTA) în această seară.

"Am vrut să îmi fac adversara să alerge mai mult. În cel de-al doilea set am avut 5-3, dar breakul m-a dat peste cap puțin și mi-a fost greu să mă concentrez. Mă simt relaxată, am jucat tot mai bine de-a lungul turneului. Eram pregătită să stau patru ore pe teren, pentru că mereu am avut meciuri foarte lungi contra Carlei", a declarat Simona Halep, la finalul meciului.

Alte stiri din Sport

Ultima oră