Meci tare, AZI, la Turneul Campioanelor. Halep o înfruntă pe Kerber, de la ora 14:30 - LIVE VIDEO

25 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Meci tare, AZI, la Turneul Campioanelor. Halep o înfruntă pe Kerber, de la ora 14:30 - LIVE VIDEO

Halep a declarat, duminică, după victoria cu Madison Keys, că a jucat exact ce trebuia în meciul cu americanca.

"M-am simțit foarte bine azi pe teren. A fost mai bine pentru mine că o știam. Am jucat de câteva ori anul acesta, am câștigat de fiecare dată, deci aveam un avantaj. Totuși, am jucat un tenis bun. Cred că am jucat exact ce trebuia să joc împotriva ei. Am fost concentrată, totul a mers cum îmi doream, deci sunt mulțumită de jocul meu. Am juca la Montreal contra ei, iar suprafața de acolo a fost rapidă și am simțit puterea ei. Suprafața de aici (Singapore, n. red.) a fost mai puțin rapidă, am putut să manevrez jocul mai bine. Mingea vine jos și cred că mi se potrivește . E bine că am fost tare pe picioare'', a declarat Simona Halep după meci.

Halep are cel mai bun bilanț general cu adversarele din Grupa Roșie (11-7 după victoria cu Keys), comparativ cu Kerber (9-13, după succesul cu Cibulkova), Cibulkova (7-10) și Keys (5-10).

Astăzi, românca o va întâlni pe Angelique Kerber. Halep are 4-3 în meciurile directe, dar Kerber s-a impus de trei ori anul acesta, iar Simona doar o dată. Kerber a învins în ultima partidă, în semifinale, la Cincinnati, cu 6-4, 6-3.

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră