Halep, debut în forță la Cincinnati. Simona și-a "spulberat" adversara în mai puţin de o oră de joc

18 Aug 2016 | scris de Veronica Micu
Halep, debut în forță la Cincinnati. Simona și-a

Simona, care a obţinut al 11-lea succes consecutiv în WTA, a controlat jocul în totalitate, s-a impus în 55 de minute, iar în faza următoare se va duela cu Daria Gavrilova (Australia), locul 47 WTA. Meciul se va disputa astăzi, nu înainte de ora 20.00.

"Sunt bucuroasă pentru că am revenit aici cu victorie, am făcut un pas către finala pe care am atins-o anul trecut. A fost dificil pentru că nu m-am putut antrena înaintea meciului din cauza ploii, dar important e că m-am acomodat bine şi mi-am făcut jocul în faţa unei adversare incomode", a declarat Simona Halep imediat după meci.

Halep, numărul patru mondial, are acum 4-1 în meciurile directe cu Beck (22 ani, 44 WTA), în fața căreia a pierdut doar în 2014, în optimi la s-Hertogenbosch, când a fost nevoită să abandoneze în setul secund, la 3-2 pentru germancă, după ce câștigase primul set cu 7-5.

Simona Halep și-a asigurat un cec de 29.320 dolari și 105 puncte WTA.

La ediţia precedentă a turneului de la Cincinnati, Halep a disputat finala, pierdută în faţa Serenei Williams, care nu participă la competiţia din acest an.

Alte stiri din Sport

Ultima oră