Espanyol, echipa antrenată de Gâlcă, învinsă cu 5-0 de Real Sociedad

08 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Espanyol, echipa antrenată de Gâlcă, învinsă cu 5-0 de Real Sociedad

Espanyol Barcelona, echipă antrenată de românul Constantin Gâlcă, a fost surclasată de Real Sociedad cu scorul de 5-0, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (ex-Steaua) a avut o parte de vină la primele două goluri, ieșind de fiecare hazardat, și a fost înlocuit la pauză de Gâlcă.

Gâlcă era obligat să câștige acest meci pentru a nu fi demis, potrivit presei iberice.

Tehnicianul a fost numit la cârma echipei catalane pe 14 decembrie și a debutat cu o victorie în Cupa Spaniei. Fostul internațional a câștigat și al doilea meci, în campionat (1-0 cu Las Palmas), iar apoi a făcut senzație cu FC Barcelona, cu care a terminat la egalitate (0-0) în La Liga. În campionat, Gâlcă are un bilanț de șapte partide, o victorie, două egaluri, patru eșecuri, golaveraj 4-18. În ultimele două partide, Espanyol a încasat 11 goluri, 0-6 cu Real Madrid și 0-5 cu Real Sociedad.

În clasament, pe primul loc se află FC Barcelona, cu 54 puncte, urmată de Atletico Madrid, 51 p, Real Madrid, 50 p, Villarreal CF, 45 p, Sevilla FC, 37 p, etc. Espanyol ocupă locul 17, cu 22 puncte.

Alte stiri din Sport

Ultima oră