Gala Campionilor FRAS 2023, un EVENIMENT- SPECTACOL, cu "motoarele" turate la maximum. Cea mai mare festivitate de premiere la nivelul unei federații sportive din România

18 Dec 2023 | scris de Mara Răducanu
Gala Campionilor FRAS 2023, un EVENIMENT- SPECTACOL, cu "motoarele" turate la maximum. Cea mai mare festivitate de premiere la nivelul unei federații sportive din România Galerie foto (8)

Gala Campionilor FRAS, organizată sâmbătă de  Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), în Aula Magna a Universității Politehnica București, şi-a desemnat laureaţii sezonului competițional 2023. În prezența a 1.000 de invitați, dintre care peste 600 de sportivi, FRAS a încheiat sezonul 2023 cu Gala Campionilor, un eveniment prin care a răsplătit efortul celor mai buni dintre piloții și copiloții din automobilismul sportiv românesc.

Evenimentul, transmis în direct pe canalul de You Tube al FRAS, a început puțin după ora 15:00 și s-a bucurat de prezența a numeroase personalități din lumea sportului și nu numai, printre care senatorul Bogdan Constantin Matei, fost Ministrul al Tineretului și Sportului, vicepreședintele ANS, Thomas Moldovan, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, Cristian Pascu, președintele WIN Alliance, președintele ACSI ACSI Nazionale, Antonio Viti, președintele ACSI Motorsport, Sauro Banetta, sau celebrul muzician, compozitor și baterist, Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Vreau să vă mulțumesc. Iată, este al 9-lea an de FRAS, al 7-lea în care ne întâlnim în cadrul unui astfel de eveniment. Este o onoare pentru mine să fiu aici,  iar asta vi se datorează dumneavoastră și vă mulțumesc!”, a spus președintele FRAS, Norris Măgeanu, în deschiderea Galei Campionilor FRAS.

La acest eveniment, imnului de stat al României a fost interpretat de familia Ene, pe scenă urcând Sara, Alice și Sorin. „Trăiesc o senzație deosebită, chiar dacă nu sunt pentru prima dată pe scenă. Este o onoare pentru noi faptul că suntem aici”, a spus, vizibil emoționat, fostul campion național de drift și vicecampion european, Sorin Ene.

Doamnele și domnișoarele din automobilismul românesc au atras toate privirile, urcând pe podiumurile Campionatului Național Women Rally, dar și în cadrul altor discipline

Gala Campionilor FRAS a fost organizată cu sprijinul unor parteneri deosebiți precum WIN Alliance – sponsor principal, Win Tureanu Motorsport, Cricova, Borsec, Zimbria, Cofetăria Claus, UniCredit, Automobile Bavaria, Omniasig, Generali, Trust Brokers, Betano, Essilor, Time is Coffee, P1, A24 Assistence, Peak, Trends by Adina Buzatu, Kiss FM, IGSU, Registrul Auto Român, Agenția Națională pentru Sport, Prima Sport și Universitatea Politehnica București.

Federația Română de Automobilism Sportiv mulțumește tuturor invitaților, oficialilor și sportivilor pentru prezență, precum și partenerilor care au contribuit la acest organizarea acestui eveniment grandios, în fapt, cea mai mare festivitate de premiere la nivelul unei federații sportive din România.

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră