Frica de la Barcelona. Rezistă până la capăt?

05 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Frica de la Barcelona. Rezistă până la capăt?

Tensiune mare la Barcelona înaintea meciului cu Atletico. Ba chiar frică. Înfrângerea cu Real Madrid a arata ca echipa poate capota foarte usor în faţa unui adversar care joacă cu determinare.

De aici si mesajele de autoîncurajare postate astazi de Messi si Suarez.

Atletico Madrid reprezinta cel mai dificil adeversar pe care-l putea avea Barcelona într-o asemenea conjunctura.Ambiţia madrilenilor ăi încapaţanarea cu care dispută fiecare balon poate constitui un obstacol chiar de netrecut în faţa unei echipe care se învaţase că nu poate pierde niciun meci.

Pe hârtie,lucrurile nu stau deloc rău. In La Liga clubul catalan are,totuşi,un avans confortabil şi doar un dezastru total i-ar face să piardă titlul.

Dar daca frica e reală,dezastrul poate fi posibil.

Nici meciul cu Atletico n-ar trebui să fie de speriat. Dar dacă frica că pot pierde totul în acest sezon s-ar putea repeta povestea de acum două sezoane cînd,în semifinalele Ligii Campionilor,catalanii au fost eliminaţi de echipa lui Simeone.

De aceea meciul din această seara poate fi un fel de diagnostic pentru Barcelona: rezistă în cursa ei fenomenală pentru a câştiga toate trofeele din acest sezon?

Alte stiri din Sport

Ultima oră