EURO 2016. Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, spune că meciul cu România e cel mai important

13 Dec 2015 | scris de Marina Constantinoiu
EURO 2016. Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, spune că meciul cu România e cel mai important


România și Franța vor disputa meciul de deschidere, pe 10 iunie, pe Stade de France din Saint-Denis (22,00, ora României)
Selecţionerul echipei Franţei, Didier Deschamps, a recunoscut că tragerea la sorţi pentru Euro 2016 ar fi putut fi mai rea pentru echipa sa, scrie lequipe.fr.
„Este dificil să comentezi o tragere la sorţi. Ce pot să spun este că ne cunoaştem deja cei trei adversari, ştim şi care e meciul de deschidere. Dintre cei trei adversari sunt doi pe care îi ştim foarte bine, chiar foarte bine. Elveţia, mai întâi, pentru că i-am studiat jucătorii înaintea Cupei Mondiale, pe Albania o ştim, de asemenea. Nu vom mai fi surprinşi de calitatea acestei echipe.
Pe români îi ştim mai puţin. Dar din parcursul lor pentru calificări, cu cinci victorii şi cinci meciuri nule, cu cea mai bună apărare dintre eliminatorii, cu doar două goluri încasate, nu ştiu, de ei ar trebui să ne temem. O să ne ocupăm, împreună cu staff-ul meu, să observăm meciurile pe care le-au jucat în ultimii doi ani, şi o să le supervizăm meciurile din martie încolo. Va fi meciul din deschidere, la 10 iunie. Cel mai important meci pentru noi”, a declarat Deschamps.
El a adăugat că înţelege decizia lui Noel Le Graet pe tema lui Karim Benzema, care nu mai este selecţionabil pentru naţională, atât timp cât problemele fotbalistului cu justiţia nu sunt rezolvate.
Naționala de fotbal a României nu a mai învins Franța, prima sa adversară de la EURO 2016, de aproape 44 de ani, iar bilanțul meciurilor cu ''Les Bleus'' le este complet defavorabil jucătorilor noștri, comentează agerpres.ro.

Alte stiri din Sport

Ultima oră