Florin Mergea și Rohan Bopanna în semifinala probei de dublu de la Wimbledon! (VIDEO)

07 Iul 2015
Florin Mergea și Rohan Bopanna în semifinala probei de dublu de la Wimbledon! (VIDEO)
Perechea Florin Mergea - Rohan Bopanna s-a calificat în semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce a învins liderii mondiali, frații americani Bob și Mike Bryan, cu 5-7, 6-4, 7-6 (9), 7-6 (5).

 Victoria perechii Mergea/Bopanna, cap de serie numărul 9 la Wimbledon, înseamnă că România va avea în mod cert un reprezentant în finala masculină de dublu, având în vedere că în semifinale cei doi vor juca împotriva cuplului româno-olandez Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul patru.

Mergea și Bopanna s-au impus în fața fraților Bryan după două ore și 34 de minute de joc, aceasta fiind a treia victorie în acest an pentru Mergea în fața americanilor, primele două reușindu-le cu britanicul Dominic Inglot ca partener, în optimi la Australian Open și în sferturi la Dubai.

Mergea a pierdut în fața perechii Tecău/Rojer de patru ori anul acesta: în sferturi la Australian Open (alături de Inglot), în primul tur la Miami (partener Inglot), în optimi la Roma și la Roland Garros (ambele cu Bopanna ca partener).

Alte stiri din Sport

Ultima oră