Fenix SL, un partener de încredere pentru zilele dificile

16 Iun 2015
Fenix SL, un partener de încredere pentru zilele dificile
Ridley a facut un update pentru Fenix SL, bicicleta sa de anduranta. Lansarea a fost gandita din timp si in ea a fost implicata si echipa Lotto-Soudal. Cei care au urmarit cursele clasice din acest an au putut observa cum Andre Greipel a facut totul pentru a iesi in evidenta tocmai pentru ca folosea noua Ridley Fenix SL. Neamtul a atacat pe fiecare bucata de piatra de-a lungul traseului, misiunea sa fiind una clara.

Ridley a facut mereu biciclete agresive,puternice, iar noul model Fenix SL nu este deloc diferit. Bicicleta de acum nu este conceputa doar pentru cei care vor sa se miste din stanga pana in dreapta, ci si celor care vor sa vada lumea, sa calatoreasca oriunde fara nici o grija.

Fenix SL este un amalgam care cuprinde puterea modelului Ridley Heliu, aerodinamica lui Ridley Noe si capacitățile de anduranta ale modelelor originale Fenix. Bicicleta este descrisa ca fiind rezistenta si un partener de incredere pentru zilele lungi si dificile in sa. Pornind de la cadrul de carbon folosit la Fenix SL,Ridley mai iese pe piata cu inca cinci modele, toate potrivite pentru fiecare tip de biciclist.

Stig Broeckx, de la Lotto Soudal, a participat la cateva „clasice” in aceasta primavara cu Ridley Fenix SL si pare ca a devenit dependent deja. „Imi place acest nou Ridley. L-am folosit din ziua in care a fost disponibil pentru echipa noastra. Fata de Helium SL, a fost imbunatatita rigiditatea, chiar daca este un pic mai grea. Nu este o problema. As vrea sa o pastrez pana la sfarsitul sezonului. Este potrivita pentru orice teren, asta imi place foarte mult”, a spus rutierul.

Ridley Fenix SL ofera confort si stabilitate. In momentele in care biciclistul pedaleaza mai intens, bicicleta raspunde vioi si concis. Cel mai mult impresioneaza prin stabilitatea de care da dovada pe coborari, acest lucru fiind posibil datorita franelor furnizate de catre Campagnolo Chorus EPS.

Alte stiri din Sport

Ultima oră