Efectul Rosenborg. Rădoi continuă la Steaua, deși demisionase în cursul dimineții

21 Aug 2015
Efectul Rosenborg. Rădoi continuă la Steaua, deși demisionase în cursul dimineții
La orele dimineții, aventura lui Mirel Radoi pe banca Stelei părea a se fi sfârșit, după ce Rosenborg a castigat cu 3-0 meciul din play-oful UCL, el decisese să-și dea demisia,
această Infrangere anulând practic sansele echipei bucurestene de a juca in Europa League.

Convocat la "Palat" de patronul Stelei și de nașul său, Gigi  Becali, Rădoi a fost convins de acesta să continue să antreneze Steaua, anunță digisport.ro.
Conform sursei citate, Gigi Becali i-a dat asigurări lui Rădoi că se bucură de susţinerea sa totală, și că, în ciuda celor ce le-a declarat la finalul partidei cu norvegienii, nu va pleca niciun jucător de la echipă și că este dispus să continue investițiile la Steaua.

"A vrut să renunțe, a fost la echipă, dar n-a fost vehement. A fost așa, pe picior de reununțare. A venit aici, mi-a spus și mie că vrea să renunțe. L-am convins ca să continue antrenor la Steaua.
A zis că nu înțelege de ce nu e un declic la echipă. Atunci eu i-am spus că din punctul meu de vedere, dacă am dominat adversarul o repriză, tot timpul, dar am avut ghinioane și am pierdut meciurile. I-am spus că trebuie să fie mai sever. A fost greu să-l conving să rămână.
Este păcat, dacă pleci acum, va rămâne o pată pe meseria ta. Sunt convins că va lua campionatul și Cupa și Cupa Ligii. Și pe urmă încercăm accederea în liga campionilor. În iarnă o să-i iau și un atacant valoros.
Nu pot să-l mint, ăștia sunt banii, trebuie să plece doi trei jucători, poate și o scădere a salariilor. Tahar n-ai ce să faci cu el n-ai unde să-l folosești", a declarat Gigi Becali la finalul discuțiilor avute cu Mirel Rădoi.
__________________________

Sub conducerea lui Radoi, Steaua a disputat 13 partide oficiale, din care echipa a inregistrat trei victorii, cinci infrangeri si cinci egaluri.

Radoi a avut o perioada extrem de tensionata la Steaua fiind contestat de la inceput pentru faptul ca nu are licenta de antrenor. UEFA i-a intezis sa stea pe banca tehnica la meciurile din cupele europene iar FRF nu-i permite sa dea indicatii in timpul jocurilor din Liga.

De aici si un artificiu penibil prin care Radoi ocupa, pe hartie, functia de director sportiv iar italianul Pedrazzini era antrenorul din acte.

Imediat dupa demisia acestuia au si aparut variantele de posibili inlocuitori:Stoichita, Mihai Teja,Galca,Petre Grigoras sau sa ramana in continuare cuplul Pedrazzini-Dica.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră