Doliu în fotbalul românesc. A murit Dan Lăzărescu

11 Mai 2020 | scris de I.D.
Doliu în fotbalul românesc. A murit Dan Lăzărescu

Fostul arbitru asistent ar fi suferit un stop cardio-respirator și ar fi fost găsit fără suflare în baia locuinței sale, potrivit Mondo News, prelut de Digi Sport.

Dan Lăzărescu a avut parte de o carieră importantă în arbitraj, însă ea s-a oprit brusc, în 2004, relatează Digi Sport.

Motivele retragerii au fost cauzate de problemele grave de sănătate. 

Acesta a suferit trei intervenții la coloană de-a lungul timpului și a fost diagnosticat cu lombosciatică, mai notează sursa citată.

După retragerea din arbitraj, Dan Lăzărescu a fost vicepreședinte al CCA și analist TV.

Fostul arbitru a vorbit anul trecut despre problemele de sănătate pe care le-a avut atât în timpul carierei, cât și după retragere.

Lăzărescu povestea la acel moment că a rămas cu o semipareză din cauza herniei de disc.

"În timpul carierei am avut două operații la coloană. Anul trecut am făcut-o pe a treia. A fost foarte grav. S-a declanșat rapid. Doctorul mi-a spus că nu a văzut o asemenea hernie de disc. Anul trecut am ridicat ceva greu și s-a declanșat o pareză pe piciorul drept.

Am rămas cu o semipareză. M-am mișcat foarte repede, în trei zile m-am operat. Recuperarea a fost foarte grea, 6 luni am mers cu două cârje și încă 3 luni cu o cârjă.A fost foarte grav. Dacă mai întârziam o zi cu operația, riscam să rămân paralizat de la brâu în jos", spunea Dan Lăzărescu, pentru GSP.ro.

UPDATE

Federația Română de Fotbal a postat pe site-ul său următorul mesaj, referitor la decesul lui Dan Lăzărescu:

Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Dan Lăzărescu, fost arbitru asistent cu ecuson FIFA și fost vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.
Dan Lăzărescu a decedat astăzi, 11 mai, la vârsta de 49 de ani. Fostul mare arbitru român a fost găsit fără suflare în locuința sa. În cariera lui, Dan Lăzărescu a bifat 92 de partide în Liga 1 și 96 în Liga 2. S-a retras din arbitraj în 2004, la 35 de ani, din cauza unor probleme de sănătate.

Federația Română de Fotbal transmite condoleanțe familiei îndurerate!”

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră