Dezastruos dar banos. Un Capelloexit de 16 milioane de euro

14 Iul 2015
Dezastruos dar banos. Un Capelloexit de 16 milioane de euro
Aventura lui Fabio Capello in Rusia s-a terminat dezastruos. Dar banos. 16 milioane de euro va primi italianul pentru faptul ca a acceptat rezilierea contractului.Federatia Rusa a anuntat ca cele doua parti s-au inteles pe cale amiabila.
Probabil ca vreun miliardar rus s-a oferit sa plateasca aceasta despagubire in conditiile in care forul fotbalistic de la Moscova are datorii de 26 milioane de euro.

Dar masura se impunea pentru ca nationala rusa a intrat in criza de timp. Capello a fost adus,in 2012, pentru a pregati o echipa cu sanse de succes la Campionatul mondial de fotbal ce va fi gazduit de Rusia.

Niciun semn ca e posibil asa ceva:joc prost, rezultate pe masura. La Campionatul Mondial din Brazilia, Rusia a fost eliminata din grupe. In preliminariile pentru campionatul european, nationala ocupa locul trei, la opt puncte distanta de liderul grupei, Austria.

Antrenor de top, Capello nu s-a adaptat fotbalul rus, departe de finetea si subtilitatea stilului promovat de italian. Nepotrivire flagranta care s-a vazut si in rezultate.

Acum Rusia a inceput o cursa contracronometru pentru a se prezenta cat mai onorabil la viitoarea competitie mondiala. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră