Despartirea de Barcelona. Venirea lui Turan il trimite pe Pedro la Chelsea

12 Iul 2015
Despartirea de Barcelona. Venirea lui Turan il trimite pe Pedro la Chelsea
Venirea lui Arda Turan, l-a facut pe Pedro, fotbalistul Barcelonei sa intelega ca sansele lui de a prinde un post de titular se reduc si mai mult. Turan joaca la mijloc dar poate evolua si in pozitii avansate

De aceea ,cand acum doua saptamani, Mourinho l-a sunat propunandu-i sa vina la Chelsea ,a inteles ca i s-a ivit o oportunitate pe care nu trebuie sa o rateze.Probabil a luat in calcul si faptul ca refuzase oferte de la Liverpool, Arsenal si PSG.

La finalul sezonului trecut, Luis Enrique il asigurase ca in noul sezon va avea un rol mult mai important. Din acest motiv a si acceptat oferta de prelungire a contractului dar si o clauza de reziliere de 150 milioane de euro. Evident ca a avut indoieli mai ales ca era folosit ca atacant si in acest compartiment al Barcelonei sunt Messi, Neymar si Suarez.

Era destul de clar ca Enrique se gandea la el ca la o solutie de avarie. La 27 de ani vedea din nou un sezon mai mult pe banca de rezerve, meciuri mai putine si sanse reduse de a fi selectionat la nationala.

Barcelona a raspuns onest cererii lui de a pleca si pentru a facilita transferul a redus clauza de reziliere de la 150 la 30 milioane de euro. Exact cat anuntase Chelsea ca e dispusa sa plateasca.

Acum Pedro va incepe o aventura in Anglia si probabil ca va avea succes asa cum au fostii lui colegi:Fabregas si Alexis Sanchez(Arsenal).

Cum Pedro nu stie engleza, Fabregas l-a sunat si i-a explicat ca in vestiarul lui Chelsea se vorbeste si spaniola.Courtois, Diego Costa, Azpilicueta si evident Fabregas il vor ajuta pe Pedro si nu va exista o bariera a limbii.

Ca sa nu mai vorbim de Mourinho, excelent vorbitor de spaniola.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră