De Bruyne merge la Bayern iar Gotze la Arsenal

18 Aug 2015
De Bruyne merge la Bayern iar Gotze la Arsenal
Alungat de Mourinho de la Chelsea, olandezul De Bruyne a incantat la Wolsburg si a fost desemnat cel mai bun jucator din Bundesliga. Mai mult a atras atentia marilor cluburi din Europa iat anchester City a facut o oferta impresionanta, de 6o milioane de euro.

Cand lucrurile parea aranjate iar toata lume il vedea pe olandez la Manchester City, jucatorul a anuntat astazi ca mai ramane un sezon la Wolsburg.Totusi nu e o decizie care sa uimeasca daca ne gandim ca intre timp a intrat pe fir Bayern.

Sefii echipei din Bavaria au luat legatura cu De Bruyne si au semnat deja un precontract prin care jucatorul lui Wolsburg va veni la Bayern din sezonul viitor(Aceiasi schema aplicata si in cazul lui Gotze si Lewandowski).

Probabil ca jucatorul olandez a preferat stabilitatea marelui club bavarez dupa experienta nereusita din fotbalul englez.

In acelasi timp, atat presa germana cat si cea din Anglia scriu despre negocierile avansate dintre Arsenal si Bayern privind transferul lui Mario Gotze.

Aflat in relatii destul de tensionate cu Guardiola, Gotze a avut evolutii destul de sterse la Bayern si se gandeste sa-si relanseze cariera la alt club. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră