Beckham face 40. Vezi in ce resort exclusivist isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de Tom Cruise sau Gordon Ramsey

28 Apr 2015
Beckham face 40. Vezi in ce resort exclusivist isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de Tom Cruise sau Gordon Ramsey
Fostul jucător de fotbal David Beckham va împlini în curând 40 de ani și, vrând să serbeze acest eveniment într-un cadru deosebit, organizează pentru data de 2 mai o petrecere în Maroc, după cum a relatat ziarul britanic 'The Sun'.

Locul ales este orașul Marrakech, dar nu în partea sa centrală, ci în complexul turistic exclusivist Amanjena, al cărui lux oriental amintește de poveștile din 'O mie și una de nopți', relatează publicația 'Hola', menționând că știrea legată de marele dineu nu a fost confirmată încă de vedeta jocului cu balonul rotund, scrie Agerpres.

Dotat cu un teren de golf, o piscină de 33 de metri lungime, amenajări pentru spa, băi turceși, grădini imense, precum și restaurante cu specific marocan, mediteranean și oriental, complexul ocupă un loc special în amintirile lui David Beckham și ale soției lui, Victoria, care au avut parte acolo de o escapadă romantică în 2004.

Vor fi de față când fostul fotbalist va sufla în tortul aniversar actorul american Tom Cruise, cu care familia Beckham s-a împrietenit în perioada în care a locuit la Los Angeles, maestrul bucătar Gordon Ramsey, de care sărbătoritul este legat prin pasiunea comună pentru gastronomie, precum și cineastul Guy Ritchie. Alături de mulți alții, desigur.
Victoria Beckham a trecut pragul celor 4 decenii de viață anul trecut, prilej cu care a dat o petrecere la Londra și a plecat apoi într-o călătorie specială cu familia în Marele Canion din SUA.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră