Dar unde va pleca Ronaldo? Chelsea îl vrea pentru 100 de milioane de euro

12 Noi 2015
Dar unde va pleca Ronaldo? Chelsea îl vrea pentru 100 de milioane de euro
Nicio zi fara intrebarea :dar unde va pleca Ronaldo? Cotidianul AS lanseaza  astazi o alta ipoteza:va pleca la Chelsea. Abramovich vrea sa reconstruiasca echipa in jurul starului portughez drept care este dispus sa cheltuiasca o gramada de bani pentru a-l aduce pe Ronaldo la Londra.

Deja ia in calcul ca-i va vinde pe Hazard, Oscar si Matic si cu banii obtinuti ar putea finanta aceasta operatiune costisitoare. Magnatul rus e dispus sa dea peste 100 de milioane de euro pe starul Realului pentru ca ambitia lui este sa faca din nou din Chelsea o castigatoare a Ligii Campionilor.

Presa speculeaza ca Abramovich va apela si la prietenia lui Mendez, impresarul portughezului, in incercarea de a-l aduce la Chelsea. Se stie ca de mai mult timp PSG face un lobby intens pentru a-l convinge pe Ronaldo sa vina la Paris si se vorbeste ca exista deja si o intelegere.

Iata ca ,desi aflat pe final de cariera, Ronaldo starneste interesul marilor cluburi care sunt convinse ca pot domina Europa numai avandu-l pe portughez in linia de atac. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră