Cursa de 24 de ore de la Le Mans este LIVE pe Eurosport

15 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cursa de 24 de ore de la Le Mans este LIVE pe Eurosport

În săptămâna “Le Mans” afli tot ce trebuie să știi despre cursa de pe 18-19 iunie Pentru al 14-lea an, Eurosport transmite în direct cursa de 24 de ore de la Le Mans și va oferi telespectatorilor noștri cele mai importante momente, atât de la boxe, cât și de pe circuit și tot ce se întâmplă în jurul acestuia.

Evenimentul va fi acoperit LIVE, în întregime, și pe durata antrenamentelor libere și a calificărilor, care încep miercuri, 15 iunie. Cea de-a 84-a ediție a Cursei de 24 de ore de la Le Mans reunește la start cele mai importante 60 de echipe din cursele de anduranta, printre care echipele de uzina Porsche, Audi și Toyota, la clasa prototipurilor hibrid.

La categoria GT, revine echipa de uzina Ford, care țintesc victoria cu patru masini, la jumătate de secol distanță de la ultima prezență pe podium la Le Mans, în 1966. Pe toată durata săptămânii, legenda motorsportului, Tom Kristensen, deținătorul recorului de victorii la Le Mans, cu 9 curse câștigate, va fi expertul exclusiv din transmisiunile dedicate competiției. Supranumit și "Mister Le Mans", campionul danez va fi alături de prezentatorul Eurosport, Neil Cole, în programul zilnic destinat Cursei de la Le Mans, "Le Mans 24 de minute". Emisiunea este difuzată în fiecare zi pe durata săptămânii, de la ora 22:30, pe Eurosport 1.

Echipa de comentatori români ai Cursei de 24 de ore de la Le Mans va fi alături de toți pasionații sporturilor cu motor din țara noastă. Experții Eurosport vor răspunde întrebărilor fanilor de pe Facebook în timpul transmisiunilor de pe Eurosport.

Programul transmisiunilor înaintea cursei de pe 18-19 iunie - de luni până vineri (13-17 iunie) - "Le Mans 24 de minute" (Eurosport 1) - miercuri, 15 iunie, de la 17:00 - Sesiune de antrenamente libere (Eurosport 1) - miercuri, 15 iunie, de la 23:00 - Prima sesiune de calificări (Eurosport 1) - joi, 16 iunie, de la 20:00 și 23:00 - Sesiunile 2 și 3 de calificări (Eurosport 1) - sâmbătă, 18 iunie, de la 10:00 – Sesiunea de încălzire (Eurosport 1) Cursa de 24 de ore de la Le Mans începe sâmbătă, de la ora 16:00 și este transmisă integral pe Eurosport 1 și 2 și online pe Eurosport Player.

Alte stiri din Sport

Ultima oră