Cristiano Ronaldo va putea locui cu Georgina Rodriguez în Arabia Saudită fără să fie căsătoriți

05 Ian 2023
Cristiano Ronaldo va putea locui cu Georgina Rodriguez în Arabia Saudită fără să fie căsătoriți

Potrivit avocaților saudiți specializați în drept civil, autoritățile închid ochii în cazul expatriaților necăsătoriți. Acesta ar trebui să fie din nou cazul starului fotbalului și a partenerei sale, scrie HuffingtonPost.

Ronaldo a fost prezentat marți, 3 ianuarie, suporterilor noului său club Al-Nassr, din Arabia Saudită. În cadrul ceremoniei organizate în fața a 25.000 de spectatori adunați la Riad pe stadionul Mrsool Park, Cristiano nu a fost singur: alături i-a stat partenera sa Georgina Rodriguez.

Observatorii spun că s-a pus problema condițiilor comune de viață ale celor doi parteneri în țară, în timp ce principiile legii saudite sunt adaptate din Sharia, preceptele islamice care interzic în special unui cuplu necăsătorit să poată trăi și locui împreună. Însă, așa cum subliniază agenția de presă spaniolă  EFE

„Deși legile regatului încă interzic conviețuirea fără contract de căsătorie, autoritățile au început recent să închidă ochii și să nu mai persecute pe nimeni, deși aceste legi sunt folosite atunci când există o problemă sau o infracțiune”, explică primul dintre ei. Potrivit celui de-al doilea avocat, care a preferat să rămână anonim din cauza sensibilității problemei, „autoritățile saudite nu mai intervin în această chestiune pentru expatriați” .

Potrivit avocaților saudiți consultați de EFE, „ există mai multe opțiuni pentru ca Georgina să vină să locuiască în regat”. Primul: ca clubul Al Nassr o sponsorizează direct, permițându-i să obțină o viză separată de cea a lui CR7 și să „locuiască unde dorește” . A doua opțiune este „obținerea unei vize de turist de un an, care vă permite să locuiți în țară timp de 90 de zile consecutive la fiecare vizită” .

Dacă fotomodelul argentiniano-spaniol, în vârstă de 28 de ani, mamă a doi dintre cei cinci copii ai lui Cristiano Ronaldo, nu a precizat dacă intenționează să locuiască în Arabia Saudită sau sub ce statut, ea a publicat în orice caz primele poze de la Riad pe Instagramul ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Georgina Rodríguez (@georginagio)

Alte stiri din Sport

Ultima oră