Conflict la Real: Bale vrea locul lui Ronaldo

04 Iun 2015
Conflict la Real: Bale vrea locul lui Ronaldo
Semne proaste pentru Benitez la inceputul mandatului sau de antrenor la Real Madrid:Bale vrea sa joace pe banda stanga, locul favorit al lui Cristiano Ronaldo. Cum va rezolva acest conflict?
Prin agentul sau, Bale i-a comunicat lui Florentino Perez ca partea stanga ,unde a jucat in mandatul lui Ancelotti ,nu-l avantajeaza deloc si de aici si evolutia lui mai stearsa in recent incheiata editie de campionat.

Simpatizat de Perez, Bale are toate sansele sa obtina ce doreste mai ales ca Ronaldo se afla mai putin in gratiile sefului de la Real. Conflictul pare inevitabil daca ne gandim  ca in sezonul trecut, la insistentele lui Ronaldo, Bale a fost trecut pe stanga iar Benzema a trecut varf in pozitionarea tactica a echipei.

Bale invoca faptul ca in cariera sa a jucat numai pe partea stanga, atat ca fundas cat si ca mijlocas sau a evoluat in calitate de coordonator, in spatele celor doi atacanti(perioada Totenham).Pe de alta parte, e putin probabil ca Ronaldo va renunta la pozitia sa avand ca principal argument faptul ca  a inscris  in sezonul trecut 61 de goluri.

Asta ca sa nu mai vorbim de imaginea publica, la care tine foarte mult, si in care ar parea ca este trecut in plan secund in detrimentul favoritului lui Perez. De altfel, circula tot felul de zvonuri potrivit carora Benitez intentioneaza sa construiasca echipa in jurul galezului urmand ca Ronaldo sa treaca in plan secund.

Daca va fi asa, sunt toate sansele ca portughezul sa raspunda pozitiv apelurilor lui United de “a se intoarce acasa.” 

Alte stiri din Sport

Ultima oră