Ciudateniile fotbalului. Cum Depay se enerveaza la propriul nume. Shaqira a pierdut un hit din cauza Barcelonei

19 Aug 2015
Ciudateniile fotbalului. Cum Depay se enerveaza la propriul nume. Shaqira a pierdut un hit din cauza Barcelonei
Shaqira este cantareata, celebra in toata lumea dar si sotia lui Pique, faimosul fundas al Barcelonei. Se ocupa  de familie, a mai rarit-o cu turneele dar lucreaza mai mult in studio(cu banii stransi din turnee dar si din salariul bunicel al sotului si-a facut in studiou de inregistrari in capitala catalana.)

Povesteste cantareata ca intr-o zi in timp ce-si ducea baietelul la scoala i-a venit in minte un refren care, se gandea ea atunci,va fi  un mare hit. A inceput sa-l fredoneze, I se parea ceva iesit din comun cand, Milan, baietelul ei, a inceput sa cante imnul Barcelonei.

Atat de tare si cu atata patos ca biata Shaqira a constatat cu stupoare ca a uitat...slagarul care-i venise in cap. Dar nu-i pare rau pentru ca un hit maicompui  dar o echipa ca Barcelona-cu Pique titular, evident – nu mai gasesti .



In meciul lui United cu Bruges toata lumea a fost incantata de evolutia lui Memphis, autor a doua goluri de antologie.Totusi exista si o nedumerire: de ce pe tricoul lui scrie Memphis si nu Depay, cum ar fi normal.


Aici e o poveste ceva mai complicata.Tatal sau este senegalez iar mama olandeza. La patru ani tatal i-a parasit iar bietul Memphis a resimtit din plin socul.A decis sa nu-l ierte niciciodata si cand a ajuns jucator de fotbal a refuzat ca pe tricou sa apara numele tatalui.

De altfel, in club toata lumea stie ca vrea sa i se spuna Memphis si nu Depay. Altfel se supara rau de tot. Numele tatalui il enerveaza. De fapt numele sau il enerveaza dar la asa ciudatenie Depay...pardon... Memphis poate fi privit cu intelegere daca ne gandim cat de talentat este.

Apropo: ca sa-l tachineze, aproape toata presa engleza il numeste Depay. Iar televiziunile ii explica ca regulamentul UEFA le obliga sa foloseasca numele si nu prenumele... asa cum ar vrea Memphis . 

Alte stiri din Sport

Ultima oră