Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep

21 Iun 2015
Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep

După ce a renunţat la colaborarea cu antrenorul Victor Ioniţă, Simona Halep va fi pregătită în continuare de un alt antrenor român. Cel care îi va fi alături la următorul Grand Slam, în competiţia de la Wimbledon, va fi antrenorul Daniel Dobre.

El a mai colaborat cu Simona Halep, făcând parte din staful jucătoarei la turneul campioanelor din 2014, de la Singapore, informează Digi sport.
Pe de altă parte, jurnaliştii francezi susţin că Simona Halep va lucra  alături de australianul Darren Cahill. "Simona Halep renunţă la Victor Ioniţă pentru Darren Cahill", scrie TennisActu, o ipoteză greu de acceptat în condiţiile în care Cahill colaborează cu televiziunea americana ESPN.

Chiar dacă a renunţat la colaborarea cu Ioniţă, Simona Halep a avut câteva rezultate notabile cu vechiul antrenor.În 2015, Simona a câștigat trei turnee, la Shenzen, în ianuarie, la Dubai, în februarie și la Indian Wells în martie, scrie rfi.ro.

Românca n-a reușit însă performanţe pe măsură în cele două turnee de Grand Slam din acest an, fiind eliminată în sferturi la Australian Open și în turul doi la Roland Garros.

Alte stiri din Sport

Ultima oră