AVERTISMENT pentru Serena Williams! Ce spune despre Simona Halep una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului

20 Mai 2015
AVERTISMENT pentru Serena Williams! Ce spune despre Simona Halep una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului
Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului feminin, o vede pe Simona Halep, locul trei mondial, principala favorită pentru turneul de la Roland Garros, care se va desfășura între 24 mai și 7 iunie. 
 
"Atunci când mă uit pe tabloul feminin de la Roland Garros, nu mă gândesc la primele două favorite (n.r. - Serena Williams şi Maria Şarapova). Nu cred nici faptul că va fi un show marca Serena Williams şi asta pentru că numărul 1 mondial va avea mult de muncă împotriva Simonei Halep", a declarat Chris Evert în cadrul emisiunii "Tennis for Evert" de la Eurosport.
 
"Aş pune-o pe Halep în postura favoritei datorită finalei de anul trecut, atunci când a fost la un pas să o învingă pe Maria Şarapova. Cred că Halep este o jucătoare chiar mai bună decât în 2014, aşa că sunt de părere că îi va da mari bătăi de cap Serenei. La fel cum Djokovic îi va pune mari probleme lui Nadal în competiţia băieţilor. Spaniolul nu este în cea mai bună formă a sa iar Djokovic a fost atât de aproape de trofeu chiar şi în ultimii doi ani. Aceste rivalităţi vor fi extrem de interesante", a mai spus Evert, conform prosport.ro.
 
În 2014 Simona Halep a fost înfinsă în finala turneului de la Roland Garros de Maria Şarapova, cu scorul de 4-6, 7-6, 4-6.
 
Chris Evert:
 
– US Open: record de 17 semifinale din 19 participări, câștigând 101 meciuri, mai mult decât orice altă jucătoare
– Începând cu anul 1972 și până in 1989 (momentul retragerii) nu s-a clasat niciodata mai jos de locul 4 mondial
– Are un record de 125 de meciuri câștigate pe zgură 
– A câștigat 18 titluri de Grand Slam la simplu
– În anul 1974 a câștigat 56 de meciuri, nu a suferit nicio înfrângere. 
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră