Chile a cucerit Copa America, după ce a învins Argentina, la penalty-uri (VIDEO)

05 Iul 2015
Chile a cucerit Copa America, după ce a învins Argentina, la penalty-uri (VIDEO)
Chile a câştigat Copa America pentru prima dată în istoria de 99 de ani a competiției, după o finala dramatică jucată împotriva Argentinei, decisă în urma loviturilor de departajare, scor 4-1.

La capătul timpului de joc regulamentar scorul a fost 0-0, chiar dacă au existat numeroase ocazii de gol ratate de fotbaliștii celor două echipe.
Vidal a ratat prima ocazie a meciului: a profitat de o respingere greşită a lui Demichelis, dar şutul său din voleu a fost respins de Romero. Aguero a replicat, dar lovitura sa de cap la colţul scurt nu l-a surprins pe Claudio Bravo.
Finalul primelor 90 de minute a fost unul încins: Alexis a reluat din voleu puţin pe lângă poartă, în minutul 82, iar Higuain a trimis în plasa laterală la ultima fază a timpului regulamentar.
În prelungiri, singura mare ocazie i-a aparţinut lui Alexis, care nu a profitat de o greşeală mare a lui Mascherano, şi a trimis peste poartă.

La penalty-uri, gazdele au fost mai concentrate şi s-au impus cu 4-1, după ce din lotul Argentinei au ratat Higuain şi Banega. Ultima execuţie a fost una specială. Alexis l-a învins pe Romero cu o "scăriţă".



Alte stiri din Sport

Ultima oră