Casillas il salveaza pe Ramos .Fotbalistul a obtinut promisiunea ca nu va fi vandut

27 Iul 2015
Casillas il salveaza pe Ramos .Fotbalistul a obtinut promisiunea ca nu va fi vandut
Incapatanarea lui Sergio Ramos pare sa dea roade: Perez,presedintele Realului , este dispus sa semneze un nou contract cu aparatorul madrilen, chiar in conditiile cerute de acesta.

Nu e un secret ca Perez si-a dorit foarte mult sa scape de Casillas si Ramos. Cu portarul Realului i-a iesit, acesta a plecat la Porto iar fanii echipei au protestat in fata lipsei de eleganta cu care acesta a fost alungat de la echipa.

De aceiasi problema s-a temut si Ramos care-si doreste foarte mult sa-si incheie cariera la Madrid. O mana de ajutor a primit atat de la galeria Realului cat si de la Manchester United  care si-a manifestat public interesul pentru transferul jucatorului.

Perez, tot mai contestat de sustinatorii madrileni dar si aflat intr-o situatie dificila  provocata de conflictul”rece” dintre noul antrenor, Rafa Benitez, si Ronaldo, pare sa fi cedat in fata acestor razboaie deschise pe mai multe fronturi.

Realul a avut un sezon dezastruos, nu a castigat niciun trofeu iar rivala istorica , Barcelona, a castigat nu numai campionatul ci si trofeul UCL.

Asa ca, Ramos a obtinut o prelungire a contractului, o marire a salariului la 10 milioane de euro pe an si promisiunea ca nu va fi vandut, asa cum s-a intamplat cu Iker. Promisiunea este mai putin obisnuita si probabil ca niciuna din parti nu o ia in serios.

Posibil ca la anul, daca Realul va merge prost iar Ramos nu va da randament, va fi pus repede pe lista de transferuri.

Deocamdata, toata lumea iese onorabil din acest conflict iar  Ramos ii multumeste, in sinea lui lui Casillas a carui plecare a starnit atata nemultumire printre fanii echipei

Probabil acesta a fost motivul pentru care Perez a dat inapoi.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră