Cadou de nuntă pentru Messi:salariu de 35 de milioane de euro pe an

15 Dec 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Cadou de nuntă pentru Messi:salariu de 35 de milioane de euro pe an

Cum Messi se pregăteşte de nuntă iată că Barcelona a decis să-i facă un cadou pe măsură:un nou contract în care va primi un salariu anual de 35 milioane de euro net.

Dacă exceptăm salariile fabuloase din fotbalul chinezesc se poate spune că argentinianul este cel mai bine plătit jucător din fotbalul profesionist de înalt nivel. Ca şi până acum de altfel, pentru că, s-a aflat, actualul contract prevede un salariu de 24 milioane de euro net. Mai mult salariul din acest an a fost mărit la 29 de milioane de euro pentru că Barcelona s-a oferit să achite sancţiunea de 4,8 milioane de euro impusă de fiscul spaniol.

E de remarcat că Ronaldo, starul lui Real Madrid, are un salariu de 20 de milioane de euro,chiar dacă în vară şi-a negociat un nou contract.

Cât despre nunta lui Messi mai trebuie reamintit că acesta se va căsători oficial cu Antonella Rocuzzo, cea cu care are doi copii:Thiaggo-4 ani şi Matteo-1 an.

Antonella are 28 de ani-Messi e cu un an mai mare-, e din Rosario ,la fel ca starul Barcelonei. Şi ca povestea să fie mai spectaculoasă, cei doi au locuit pe aceiaşi stradă şi s-au cunoscut prin intermediul vărului Antonellei, prieten bun al lui Messi.

Şi cînd se întîmplau toate acestea? Aici povestea capătă accente de realism magic -şi Marquez a avut aceiaşi poveste cu Mercedes a lui-:Messi avea 6 ani iar Antonella cinci.

La 13 ani Messi pleacă la Barcelona iar cei doi se mai vedeau doar în scurtele vacanţe ale celui plecat să cucerească lumea.


În 2009, chiar de Crăciun Messi o cere de soţie, ea acceptă şi Antonella se mută la Barcelona. Cum era studentă la Buenos Aires se transferă la Barcelona-urma cursurile de Ştiinţele Nutriţiei.

Cam asta-i povestea celor doi,cu accente de miracol, exact ca jocul argentinianului...

Alte stiri din Sport

Ultima oră