Bayern ii ofera lui Guardiola 20 de milioane de euro pen an. Catalanul ezita sa dea un raspuns

11 Noi 2015
Bayern ii ofera lui Guardiola 20 de milioane de euro pen an. Catalanul ezita sa dea un raspuns
Bayern Munchen chiar tine ca Guardiola sa ramana in continuare antrenorul echipei si dupa aceasta editie de campionat. De aici si o oferta mai mult decat tentanta:doi ani de contract cu 20 de milioane de euro pe sezon,

Catalanul ar deveni astfel cel mai bine platit antrenor din istorie. In treacat fie spus, marile vedete castiga mai mult decat antrenorii si ca sa ne facem o idee privind oferta bavarezilor, cel mai bine platit jucator din lume, Messi, castiga la Barcelona 20 de milioane de euro pe sezon.
.
Si totusi, Guardiola ezita. Cea mai mare dorinta a lui este sa castige UCL cu Bayern. E o performanta pe care a ratat-o de doua ori cu echipa din Munchen si-si doreste sa bifeze si acest “varf”.

Este ,in acelasi timp deranjat si de comparatia Heynkecs, antrenorul care a castigat ultimul trofeu UCL pentru Bayern si pe care Guardiola l-a inlocui t- ce controverse au fost atunci in Germania!

Orgoliul fostului antrenor al Barcelonei cere un trofeu european si probabil  ia in calcul ca si-ar mai dori doi ani pentru a ajunge la acesta performanta.

Pe de alta si-ar dori si ale campionate, cel al Angliei de pilda , acolo unde prietenul sau Txiki Begiristain il asteapta la Manchester City.

Sa nu mai vorbim de Abramovich care il doreste de mult timp la Chelsea.

Asa ca deocamdata, ramane la Bayern si cere doar un an in plus fata de  actualul sezon competitional pentru a castiga UCL.

Ramane de vazut ce calcule isi fac si cei din conducerea lui Bayern. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră